L’historial i les dades de les edicions en curs es desen al teu dispositiu. L’app no té cap funció per transferir-los a un dispositiu nou mitjançant un compte o el núvol. És possible que es transfereixin amb la còpia de seguretat o la transferència de dades del dispositiu, però no està garantit, així que tingues-ho en compte.
Abans de canviar de dispositiu, desa a la carpeta «Pictures» del dispositiu amb «Desar» les imatges que vulguis conservar. Les imatges desades es poden passar al dispositiu nou amb la transferència de dades del dispositiu.
*Pots recuperar Premium si toques «Restaurar subscripció» al dispositiu nou.