No. L’eliminació del fons i l’edició es fan completament al teu dispositiu. No enviem ni desem les teves fotos ni les imatges que crees als nostres servidors. Tampoc no cal registrar-se.
Per millorar l’app, de vegades s’envien dades d’ús de manera anònima, però les fotos no s’envien mai. Si no vols enviar aquestes dades, pots desactivar «Envia dades d’ús» a Configuració, a «Informació de l'aplicació» → «Anàlisi i millores».