La primera vegada que retallis una foto, es baixaran les dades que s’utilitzen per al retall. Només aquesta primera vegada, fes servir l’app amb connexió a internet.
Cal connexió a internet per mostrar anuncis, comprar o restaurar Premium i veure l’ajuda.