Geçmiş ve yarım kalan düzenleme verileri cihazınızda saklanır. Uygulamada, bunları hesap veya bulut üzerinden yeni bir cihaza aktaran bir özellik yoktur. Cihaz yedeklemesi veya veri aktarımıyla birlikte taşınabilirler, ancak bu kesin değildir, bu yüzden buna dikkat edin.
Saklamak istediğiniz görüntüleri cihaz değiştirmeden önce "Kaydet" ile cihazınızdaki "Pictures" klasörüne kaydedin. Kaydedilen görüntüler, cihazın veri aktarımıyla yeni cihaza taşınabilir.
*Premium'u, yeni cihazda "Aboneliği Geri Yükle"ye dokunarak geri yükleyebilirsiniz.