Hayır. Arka plan silme ve düzenleme işlemlerinin tümü cihazınızda yapılır. Fotoğraflarınızı veya yaptığınız görüntüleri sunucularımıza asla göndermeyiz ve orada saklamayız. Üyelik kaydı da gerekmez.
Uygulamayı geliştirmek için kullanım verileri anonim olarak bize gönderilebilir, ancak fotoğrafların kendisi asla gönderilmez. Göndermek istemiyorsanız, Ayarlar'daki "Uygulama Bilgisi" → "Analizler ve İyileştirmeler" bölümünden "Kullanım verilerini gönder"i kapatabilirsiniz.