Историја и подаци недовршеног уређивања чувају се на вашем уређају. Апликација нема функцију за пренос на нови уређај преко налога или облака. Понекад се пренесу заједно са резервном копијом уређаја или преносом података, али то није загарантовано, па имајте то у виду.
Пре промене уређаја, слике које желите да задржите сачувајте помоћу „Сачувај“ у фасциклу „Pictures“ на уређају. Сачуване слике можете пренети на нови уређај приликом преноса података са уређаја.
*Premium можете вратити тако што ћете на новом уређају додирнути „Obnovi pretplatu“.