Не. Уклањање позадине и уређивање у потпуности се обављају на вашем уређају. Ваше фотографије и слике које направите никада не шаљемо на наше сервере нити их тамо чувамо. Регистрација налога такође није потребна.
Ради побољшања апликације можемо анонимно слати податке о коришћењу, али саме фотографије се никада не шаљу. Ако не желите да шаљете ове податке, у подешавањима под „Информације о апликацији“ → „Анализа и побољшања“ можете искључити „Слање података о коришћењу“.