História a údaje rozpracovaných úprav sa ukladajú vo vašom zariadení. Aplikácia nemá funkciu na prenos do nového zariadenia cez účet alebo cloud. Niekedy sa prenesú spolu so zálohou zariadenia alebo prenosom dát, ale nie je to zaručené, preto na to pamätajte.
Obrázky, ktoré si chcete ponechať, pred zmenou zariadenia uložte klepnutím na „Uložiť“ do priečinka „Pictures“ v zariadení. Uložené obrázky môžete preniesť do nového zariadenia pri prenose dát zo zariadenia.
*Prémiový plán môžete obnoviť klepnutím na „Obnoviť predplatné“ v novom zariadení.