Nie. Odstránenie pozadia aj úpravy prebiehajú výhradne vo vašom zariadení. Vaše fotografie ani vytvorené obrázky nikdy neodosielame na naše servery ani ich tam neukladáme. Nevyžaduje sa ani registrácia.
Na zlepšenie aplikácie môžeme anonymne odosielať údaje o používaní, ale samotné fotografie sa nikdy neodosielajú. Ak nechcete tieto údaje odosielať, v nastaveniach v časti „Informácie o aplikácii“ → „Analýzy a zlepšenia“ môžete vypnúť „Odosielať údaje o používaní“.