Historia i niezakończone edycje są zapisywane na Twoim urządzeniu. Aplikacja nie ma funkcji przenoszenia ich na nowe urządzenie za pomocą konta lub chmury. Mogą zostać przeniesione razem z kopią zapasową urządzenia lub podczas przenoszenia danych, ale nie jest to gwarantowane, więc miej to na uwadze.
Przed zmianą urządzenia zapisz obrazy, które chcesz zachować, w folderze „Pictures” na urządzeniu za pomocą „Zapisz”. Zapisane obrazy możesz przenieść na nowe urządzenie podczas przenoszenia danych z urządzenia.
*Premium możesz przywrócić na nowym urządzeniu, dotykając „Przywróć subskrypcję”.