Nie. Usuwanie tła i edycja odbywają się w całości na Twoim urządzeniu. Nigdy nie wysyłamy Twoich zdjęć ani utworzonych obrazów na nasze serwery ani ich tam nie przechowujemy. Rejestracja konta również nie jest wymagana.
Aplikacja może anonimowo przesyłać nam dane o użytkowaniu w celu jej ulepszania, ale same zdjęcia nigdy nie są wysyłane. Jeśli nie chcesz wysyłać tych danych, możesz wyłączyć „Wysyłaj dane o użytkowaniu” w Ustawieniach, w sekcji „Informacje o aplikacji” → „Analiza i ulepszenia”.