- Ett om gangen: åpne et bilde i historikken, og trykk på søppelbøtteikonet
- Flere samtidig: velg bilder via «Velg» i historikken, og trykk på søppelbøtteikonet
- Alle: «Slett all historikk» i innstillingene
Slettet historikk kan ikke gjenopprettes.
Slettet historikk kan ikke gjenopprettes.