Hvis appen ble lukket midt i en redigering, vises «Du har en tidligere redigering» på startskjermen i appen neste gang du åpner den. Trykk på «Fortsett redigering» for å fortsette på forhåndsvisningsskjermen der du slapp.
*Historikken for angre og gjør om blir ikke overført.
*Hvis du laster inn et nytt bilde, slettes de uferdige dataene fra forrige gang.