Avhengig av bildet kan deler du vil beholde, bli slettet, eller litt av bakgrunnen kan bli igjen. Trykk på «Innstillinger for fjerning av bakgrunn» på forhåndsvisningsskjermen, juster utklippsområdet mot «Smalere» eller «Bredere» med glidebryteren «Registreringsområde», og trykk deretter på «Ferdig».
Det som fortsatt er igjen, kan du slette ved å dra over det med «Pensel». Områder som er slettet for mye, kan du få tilbake ved å dra over dem med «Gjenopprett».
*Hvis du flytter glidebryteren «Registreringsområde» eller trykker på «Ferdig», gjøres den automatiske utklippingen på nytt, og alt du har rettet manuelt frem til da, tilbakestilles. Vi anbefaler at du først justerer det automatiske området og deretter retter detaljene manuelt.