Bildene du lager, blir automatisk tatt vare på i «Historikk»-fanen nederst på skjermen (også bilder du ikke har trykket på «Lagre» for). Trykk på et bilde for å åpne det, så kan du trykke på «Lagre» eller dele det.
*Bilder i historikken kan ikke redigeres på nytt.