Når du laster inn et bilde, beskjæres de gjennomsiktige margene rundt det automatisk. Trykk på «Gjenopprett marger» for å få margene tilbake, eller på «Beskjær marger» for å beskjære dem igjen. Hvis det ikke er noen marger å beskjære, vises ikke knappen.