Uw geschiedenis en onvoltooide bewerkingen worden op uw apparaat opgeslagen. De app heeft geen functie om ze via een account of de cloud over te zetten naar een nieuw apparaat. Ze kunnen worden meegenomen bij een back-up of gegevensoverdracht van uw apparaat, maar dit is niet gegarandeerd, dus houd hier rekening mee.
Sla afbeeldingen die u wilt bewaren vóór het wisselen van apparaat met "Opslaan" op in de map "Pictures" op uw apparaat. Opgeslagen afbeeldingen kunnen bij de gegevensoverdracht van uw apparaat naar uw nieuwe apparaat worden overgezet.
*Premium kunt u terugkrijgen door op uw nieuwe apparaat op "Abonnement herstellen" te tikken.