Nee. Het verwijderen van de achtergrond en het bewerken gebeuren volledig op uw apparaat. Wij versturen uw foto's en de afbeeldingen die u maakt nooit naar onze servers en slaan ze daar ook niet op. U hoeft zich ook niet te registreren.
Om de app te verbeteren, kan deze anonieme gebruiksgegevens naar ons sturen, maar uw foto's zelf worden nooit verstuurd. Wilt u dit niet, dan kunt u "Gebruiksgegevens verzenden" uitschakelen via "Appinformatie" → "Analyse en verbeteringen" in Instellingen.