Povijest i podaci nedovršenog uređivanja spremaju se na vašem uređaju. Aplikacija nema funkciju za prijenos na novi uređaj putem računa ili oblaka. Ponekad se prenesu zajedno sa sigurnosnom kopijom uređaja ili prijenosom podataka, ali to nije zajamčeno, pa imajte to na umu.
Prije promjene uređaja slike koje želite zadržati spremite pomoću gumba „Spremi“ u mapu „Pictures“ na uređaju. Spremljene slike možete prenijeti na novi uređaj prilikom prijenosa podataka s uređaja.
*Premium možete vratiti tako da na novom uređaju dodirnete „Obnovi pretplatu“.