Ne. Uklanjanje pozadine i uređivanje u potpunosti se obavljaju na vašem uređaju. Vaše fotografije i slike koje izradite nikada ne šaljemo na naše poslužitelje niti ih ondje spremamo. Registracija računa također nije potrebna.
Radi poboljšanja aplikacije možemo anonimno slati podatke o upotrebi, ali same fotografije nikada se ne šalju. Ako ne želite slati te podatke, u postavkama pod „Podaci o aplikaciji“ → „Analiza i poboljšanja“ možete isključiti „Pošalji podatke o upotrebi“.