Історія та дані незавершеного редагування зберігаються на вашому пристрої. У застосунку немає функції перенесення на новий пристрій через обліковий запис чи хмару. Дані можуть перенестися разом із резервною копією чи перенесенням даних пристрою, але це не гарантовано, тож зважайте на це.
Перед зміною пристрою збережіть потрібні зображення в папку «Pictures» на пристрої за допомогою кнопки «Зберегти». Збережені зображення можна перенести на новий пристрій під час перенесення даних.
*Преміум можна повернути, торкнувшись «Відновити підписку» на новому пристрої.