Ні. Видалення фону й редагування повністю виконуються на вашому пристрої. Ми не надсилаємо ваші фото та створені зображення на наші сервери й не зберігаємо їх там. Реєстрація також не потрібна.
Для покращення застосунку нам можуть анонімно надсилатися дані про використання, але самі фото ніколи не надсилаються. Якщо ви не хочете надсилати ці дані, у налаштуваннях у розділі «Інформація про застосунок» → «Аналіз й удосконалення» можна вимкнути «Надсилати дані про використання».