Historiken och data från oavslutade redigeringar sparas på din enhet. Appen har ingen funktion för att föra över dem till en ny enhet via ett konto eller molnet. De kan följa med vid en säkerhetskopiering eller dataöverföring av enheten, men det är inte garanterat, så var uppmärksam på detta.
Spara bilder som du vill behålla i mappen "Pictures" på din enhet med "Spara" innan du byter enhet. Sparade bilder kan flyttas till den nya enheten vid enhetens dataöverföring.
*Du kan få tillbaka Premium genom att trycka på "Återställ prenumeration" på den nya enheten.