Nej. Borttagning av bakgrund och redigering sker helt och hållet på din enhet. Vi skickar aldrig dina foton eller bilderna du skapar till våra servrar och sparar dem inte heller där. Du behöver inte heller registrera något konto.
För att förbättra appen kan vi skicka anonym användningsdata, men själva fotona skickas aldrig. Om du inte vill skicka den kan du stänga av "Skicka användningsdata" under "Appinformation" → "Analys och förbättringar" i Inställningar.