Om appen stängdes mitt under en redigering visas "Föregående redigering finns kvar" på startskärmen nästa gång du öppnar appen. Tryck på "Fortsätt redigera" för att fortsätta på förhandsvisningsskärmen där du slutade.
*Dina ångra- och gör om-steg följer inte med.
*Om du läser in ett nytt foto raderas data från den oavslutade redigeringen.