- Välj "Återställ" och dra med fingret över de områden som du vill återställa.
- Du kan ångra den senaste åtgärden med ångra-knappen. Du kan ångra och göra om upp till 10 gånger vardera.
- Om du vill återställa all bakgrund som har tagits bort automatiskt trycker du på "Ångra automatisk borttagning av bakgrund" i "Inställningar för borttagning av bakgrund".