Bilder som du skapar finns automatiskt kvar under fliken "Historik" längst ned på skärmen (även bilder där du inte har tryckt på "Spara"). Tryck på en bild för att öppna den, så kan du trycka på "Spara" eller dela den.
*Bilder i historiken kan inte redigeras igen.