- Po jednom: otvorte obrázok z histórie a klepnite na ikonu koša
- Viac naraz: v histórii klepnite na „Vybrať“, vyberte obrázky a klepnite na ikonu koša
- Všetky: v nastaveniach klepnite na „Odstrániť celú históriu“
Odstránenú históriu nie je možné obnoviť.