Keď na obrazovke „Dokončené“ klepnete na „Uložiť“, obrázok sa uloží vo formáte PNG. Ukladanie vo formáte JPEG nie je podporované.
Obrázky sa ukladajú do priečinka „Pictures“ v zariadení.
Pomocou ikony zdieľania ich môžete poslať aj priamo do iných aplikácií.