Ak sa aplikácia počas úprav zatvorila, pri ďalšom otvorení aplikácie sa na úvodnej obrazovke zobrazí „Zostala predchádzajúca úprava“. Klepnutím na „Pokračovať v úpravách“ budete pokračovať na obrazovke ukážky tam, kde ste prestali.
*História vrátenia späť a opätovného vykonania sa neprenáša.
*Ak načítate novú fotografiu, nedokončené údaje z predchádzajúcej úpravy sa vymažú.