Vytvorené obrázky sa automaticky uchovávajú na karte „História“ v dolnej časti obrazovky (aj tie, pri ktorých ste neklepli na „Uložiť“). Klepnutím obrázok otvoríte a potom môžete klepnúť na „Uložiť“ alebo ho zdieľať.
*Obrázky z histórie nie je možné znova upravovať.