Istoricul și editările neterminate sunt salvate pe dispozitivul tău. Aplicația nu are o funcție de transfer pe un dispozitiv nou prin cont sau cloud. Acestea pot fi transferate împreună cu backupul dispozitivului sau cu transferul de date, dar nu este garantat, așa că ține cont de acest lucru.
Înainte de a schimba dispozitivul, salvează imaginile pe care vrei să le păstrezi în folderul „Pictures” de pe dispozitiv cu „Salvați”. Imaginile salvate pot fi mutate pe noul dispozitiv prin transferul de date al dispozitivului.
*Poți recupera Premium pe noul dispozitiv atingând „Restaurează abonamentul”.