Nu. Eliminarea fundalului și editarea se fac în întregime pe dispozitivul tău. Nu trimitem niciodată fotografiile tale sau imaginile create pe serverele noastre și nici nu le stocăm acolo. Nici înregistrarea unui cont nu este necesară.
Pentru îmbunătățirea aplicației, aceasta ne poate trimite în mod anonim date de utilizare, dar fotografiile în sine nu sunt trimise niciodată. Dacă nu vrei să trimiți aceste date, poți dezactiva „Trimite date de utilizare” în Setări, la „Informații aplicație” → „Analiză și îmbunătățiri”.