Historikken og uferdige redigeringer lagres på enheten din. Appen har ingen funksjon for å overføre dem til en ny enhet via en konto eller skyen. De kan bli med over ved sikkerhetskopiering eller dataoverføring av enheten, men det er ikke garantert, så vær oppmerksom på dette.
Før du bytter enhet, lagrer du bildene du vil beholde, i «Pictures»-mappen på enheten med «Lagre». Lagrede bilder kan flyttes til den nye enheten ved dataoverføring.
*Premium kan gjenopprettes ved å trykke på «Gjenopprett abonnement» på den nye enheten.