Nei. Fjerning av bakgrunn og redigering skjer i sin helhet på enheten din. Vi sender aldri bildene dine eller bildene du lager, til serverne våre, og vi lagrer dem heller ikke der. Det kreves ingen registrering.
For å forbedre appen kan den sende oss anonyme bruksdata, men selve bildene sendes aldri. Hvis du ikke vil sende slike data, kan du slå av «Send bruksdata» under «Appinformasjon» → «Analyse og forbedringer» i innstillingene.