Az előzmények és a félbehagyott szerkesztések az Ön eszközén tárolódnak. Az alkalmazásban nincs olyan funkció, amely fiókon vagy felhőn keresztül átvinné őket egy új eszközre. Előfordulhat, hogy az eszköz biztonsági mentésével vagy adatátvitelével együtt átkerülnek, de ez nem biztos, ezért ezt vegye figyelembe.
A megtartani kívánt képeket az eszközcsere előtt a „Mentés” gombbal mentse az eszköz „Pictures” mappájába. A mentett képeket az eszköz adatátvitelével átviheti az új eszközre.
*A Prémiumot az új eszközön az „Előfizetés visszaállítása” gomb megérintésével kaphatja vissza.