Nem. A háttér eltávolítása és a szerkesztés teljes egészében az Ön eszközén történik. A fényképeit és az elkészített képeit soha nem küldjük el a szervereinkre, és nem is tároljuk ott. Regisztrációra sincs szükség.
A fejlesztés érdekében az alkalmazás névtelen használati adatokat küldhet nekünk, de magukat a fényképeket nem küldi el. Ha ezt nem szeretné, a beállításokban az „Információk az alkalmazásról” → „Elemzés és fejlesztések” menüpontban kikapcsolhatja a „Használati adatok küldése” opciót.