- Jednu po jednu: otvorite sliku iz povijesti i dodirnite ikonu kante za smeće
- Više odjednom: u povijesti dodirnite „Odaberi“, odaberite slike i dodirnite ikonu kante za smeće
- Sve: u postavkama dodirnite „Izbriši svu povijest“
Izbrisanu povijest nije moguće vratiti.