Ako se aplikacija zatvorila tijekom uređivanja, sljedeći put kada je otvorite, na početnom zaslonu aplikacije prikazat će se „Prethodno uređivanje još postoji“. Dodirnite „Nastavi uređivanje“ da biste nastavili na zaslonu pregleda gdje ste stali.
*Povijest poništavanja i ponavljanja ne prenosi se.
*Ako učitate novu fotografiju, nedovršeni podaci iz prethodnog uređivanja bit će izbrisani.