Slike koje izradite automatski ostaju na kartici „Povijest“ na dnu zaslona (čak i one za koje niste dodirnuli „Spremi“). Dodirnite sliku da biste je otvorili, a zatim možete dodirnuti „Spremi“ ili je podijeliti.
*Slike iz povijesti nije moguće ponovno uređivati.