ההיסטוריה ונתוני העריכה שלא הסתיימה נשמרים במכשיר שלך. באפליקציה אין תכונה להעברתם למכשיר חדש באמצעות חשבון או ענן. ייתכן שהם יועברו יחד עם גיבוי המכשיר או העברת הנתונים, אך זה לא מובטח, לכן שים לב.
לפני החלפת המכשיר, שמור את התמונות שברצונך להשאיר בתיקייה "Pictures" במכשיר באמצעות "שמירה". ניתן להעביר את התמונות השמורות למכשיר החדש בעת העברת נתוני המכשיר.
*ניתן להחזיר את פרימיום על ידי הקשה על "שחזור מנוי" במכשיר החדש.