לא. הסרת הרקע והעריכה מתבצעות כולן במכשיר שלך. איננו שולחים את התמונות שלך או את התמונות שיצרת לשרתים שלנו, ואיננו שומרים אותן שם. גם אין צורך בהרשמה.
ייתכן שנשלח נתוני שימוש באופן אנונימי כדי לשפר את האפליקציה, אך התמונות עצמן לעולם אינן נשלחות. אם אינך רוצה לשלוח נתונים אלה, תוכל לכבות את "שליחת נתוני שימוש" תחת "מידע על האפליקציה" ← "ניתוח ושיפורים" בהגדרות.