Το ιστορικό και τα δεδομένα της μισοτελειωμένης επεξεργασίας αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Η εφαρμογή δεν διαθέτει λειτουργία μεταφοράς τους σε νέα συσκευή μέσω λογαριασμού ή cloud. Μπορεί να μεταφερθούν μαζί με το αντίγραφο ασφαλείας ή τη μεταφορά δεδομένων της συσκευής, αλλά αυτό δεν είναι εγγυημένο, οπότε λάβετέ το υπόψη.
Πριν αλλάξετε συσκευή, αποθηκεύστε τις εικόνες που θέλετε να κρατήσετε στον φάκελο «Pictures» της συσκευής σας με την «Αποθήκευση». Οι αποθηκευμένες εικόνες μπορούν να μεταφερθούν στη νέα συσκευή μέσω της μεταφοράς δεδομένων της συσκευής.
*Μπορείτε να ανακτήσετε το Premium πατώντας «Επαναφορά Συνδρομής» στη νέα συσκευή.