Όχι. Η αφαίρεση του φόντου και η επεξεργασία γίνονται εξ ολοκλήρου στη συσκευή σας. Δεν στέλνουμε ούτε αποθηκεύουμε ποτέ τις φωτογραφίες σας ή τις εικόνες που φτιάχνετε στους διακομιστές μας. Επίσης, δεν απαιτείται εγγραφή λογαριασμού.
Για τη βελτίωση της εφαρμογής, ενδέχεται να μας αποστέλλονται ανώνυμα δεδομένα χρήσης, αλλά οι ίδιες οι φωτογραφίες δεν αποστέλλονται ποτέ. Αν δεν θέλετε να αποστέλλονται, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την «Αποστολή δεδομένων χρήσης» στις Ρυθμίσεις, μέσω «Πληροφορίες εφαρμογής» → «Ανάλυση και βελτιώσεις».