- Μία προς μία: ανοίξτε μια εικόνα του ιστορικού και πατήστε το εικονίδιο του κάδου
- Πολλές μαζί: στο ιστορικό, πατήστε «Επιλογή», επιλέξτε τις εικόνες και πατήστε το εικονίδιο του κάδου
- Όλες: «Διαγραφή όλου του ιστορικού» στις Ρυθμίσεις
Το ιστορικό που διαγράφεται δεν μπορεί να επαναφερθεί.