Αν η εφαρμογή έκλεισε ενώ κάνατε επεξεργασία, την επόμενη φορά που θα την ανοίξετε θα εμφανιστεί στην αρχική οθόνη το μήνυμα «Υπάρχει προηγούμενη επεξεργασία». Πατήστε «Συνέχιση επεξεργασίας» για να συνεχίσετε από την οθόνη προεπισκόπησης όπου είχατε μείνει.
*Το ιστορικό αναίρεσης και επανάληψης δεν διατηρείται.
*Αν φορτώσετε νέα φωτογραφία, τα δεδομένα της προηγούμενης μισοτελειωμένης επεξεργασίας διαγράφονται.