Όταν πατήσετε «Αποθήκευση» στην οθόνη «Ολοκληρώθηκε», η εικόνα αποθηκεύεται σε μορφή PNG. Η αποθήκευση σε μορφή JPEG δεν υποστηρίζεται.
Οι εικόνες αποθηκεύονται στον φάκελο «Pictures» της συσκευής σας.
Μπορείτε επίσης να τις στείλετε απευθείας σε άλλες εφαρμογές από το εικονίδιο κοινής χρήσης.