Οι εικόνες που φτιάχνετε διατηρούνται αυτόματα στην καρτέλα «Ιστορικό» στο κάτω μέρος της οθόνης (ακόμη και εκείνες για τις οποίες δεν πατήσατε «Αποθήκευση»). Πατήστε μια εικόνα για να την ανοίξετε και μπορείτε να πατήσετε «Αποθήκευση» ή να κάνετε κοινή χρήση.
*Οι εικόνες του ιστορικού δεν μπορούν να επεξεργαστούν ξανά.