Din historik og data fra ufærdige redigeringer gemmes på din enhed. Appen har ingen funktion til at overføre dem til en ny enhed via en konto eller skyen. De kan komme med ved en sikkerhedskopi eller dataoverførsel af enheden, men det er ikke sikkert, så vær opmærksom på dette.
Gem de billeder, du vil beholde, i mappen „Pictures“ på din enhed med „Gem“, før du skifter enhed. Gemte billeder kan flyttes til den nye enhed ved enhedens dataoverførsel.
*Du kan få Premium tilbage ved at trykke på „Gendan abonnement“ på den nye enhed.