Nej. Fjernelse af baggrund og redigering foregår udelukkende på din enhed. Vi sender aldrig dine fotos eller de billeder, du laver, til vores servere og gemmer dem heller ikke der. Det er heller ikke nødvendigt at oprette en konto.
For at forbedre appen sender vi muligvis anonyme brugsdata, men selve fotoene sendes aldrig. Hvis du ikke vil sende dem, kan du slå „Send brugsdata“ fra under „App-oplysninger“ → „Analyse og forbedringer“ i Indstillinger.